вівторок, 31 травня 2016 р.

 І знову гості на порозі

В цьому навчальному році в Балабинському НВК «Престиж» стало доброю традицією приймати гостей на різноманітні заходи. Останній весняний день теж не обійшовся без цього. 31 травня школа зустрічала учасників Педагогічного інтенсиву «Країна розумних людей». В ньому зареєструвалися понад 170 педагогів. Тренерами ЗОІППО (Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти) були підготовлені і проведені авторські майстер-класи та тренінги з актуальних питань освіти: інклюзивне виховання, використання інноваційних технологій, застосування хмарних технологій, організація роботи з обдарованими учнями тощо.
Серед почесних гостей були присутні: Зєнкін Юрій Валерійович (заступник голови Запорізької районної державної адміністрації), Бурма Сергій Ігорович (заступник голови Запорізької райради), Рогач Тетяна Іванівна (начальник відділу освіти, молоді та спорту Запорізької райдержадміністрації).
Спочатку гостей і учасників заходу чекало урочисте відкриття і невеличкий концерт, організований творчими колективами Балабинської та Малокатеринівської шкіл. Потім відбулося нагородження вчителів сертифікатами. З урочистими промовами виступили й почесні гості, привітавши із закінченням навчального року і побажавши плідної роботи і професійного вдосконаленя усім освітянам.

Як було зазначено Холод Мариною Василівною (завідуюча районним методкабінетом) на початку зустрічі, основною метою даного Педагогічного інтенсиву є задоволення потреб вчителів  району в педагогічному вдосконаленні на шляху до професійного розвитку. Якраз такі майстер-класи і покликані на допомогу вчителям, бо не кожен день педагоги мають змогу відвідати лекції викладачів в ЗОІППО. А щоб не відставати від потреб часу, треба крокувати в ногу із сучасними інноваціями в освіті. І саме такі актуальні питання були обговорені на даному інтенсиві.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...