пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Свято Останнього дзвоника

27 травня у всіх школах України пролунав останній дзвоник для школярів. В Балабинському НВК «Престиж» теж відбувся урочистий захід. До учнів, вчителів, батьків завітали почесні гості, а саме: Васюк Анатолій Григорович (голова райдержадміністрації Запорізького району), Петренко Сергій Леонідович (депутат районної ради), Сосуновський Володимир Сергійович (селищний голова), Майстро Дмитро Олександрович (депутат обласної ради), Марченко Євгенія Максимівна (завідувач ДНЗ «Теремок»). Вони привітали всіх присутніх із закінченням навчального року, побажали успіхів випускникам, подякували вчителям за сумлінну працю і творче завзяття, а батькам за наполегливість у вихованні їхніх дітей. Побажали усім добра й благополуччя, міцного здоров’я і натхнення. Також відбулася церемонія нагородження кращих учнів гімназії сертифікатами і подарунками. За особливі досягнення нагороджені були також вчителі і сам навчальний заклад.
 Свято відбулося в теплій і урочистій обстановці. Задоволеними лишилися всі: і діти, і вчителі, і батьки, і гості свята. Попереду веселі канікули, а у випускників вирішальна пора: вибір подальшого шляху в житті, вступ до навчальних закладів, планування свого майбутнього.

Хочеться вірити, що кращі роки свого життя учні провели у стінах рідної школи і не раз із задоволенням і вдячністю сюди повертатимуться. А уроки, які їм викладали мудрі вчителі не пропадуть даремно і будуть зігрівати приємними спогадами на нелегкому життєвому шляху.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...