четвер, 24 листопада 2016 р.


В ногу з часом


23 листопада 2016 року в Балабинському НВК "Престиж" відбувся обласний семінар для директорів та управлінців. Традиційно вчителі школи (Пересунько Т.М., Шевченко Т,М., Касьянова О.Ю.) показали майстер-класи з використанням новітніх технологій в навчанні, підтвердивши свій високий клас та статус Балабинської гімназії як одного з найкращих навчальних закладів в області. Також вчителі Пересунько Т.М., (вчитель української мови і літератури) та Шевченко Т,М., (вчитель математики) провели бінарний урок в 6-А класі з української літератури і математики на тему "Тарас Шевченко і математика".


Гості семінару залишили позитивні та теплі відгуки про наш навчальний заклад. А також відзначили величезну роботу, яку проробив педагогічний колектив та адміністрація школи щодо впровадження сучасних інформаційних технологій в процес навчання. Також на захід завітав селищний голова Сосуновський В.С., який звернувся з привітальними словами та розповів про роботу, яка ведеться селищною радою щодо забезпечення школи комп`ютерними засобами навчання. Присутні гості відзначили небайдужість та зацікавлення селищного голови потребами гімназії. Бо тільки там, де місцева влада щиро переймається проблемами навчального закладу і вкладає в його розвиток кошти, може бути позитивний і високий результат, який працює на благо школи і селища.
Життя не стоїть на місці, швидко змінюючись. Сучасна освіта теж виходить на новий якісний рівень, де володіння новітніми комп`ютерними технологіями виходить чи не на перший план. Тому сучасний урок-це не просто традиційний набір методів і засобів навчання, а й уміння педагога йти в ногу з часом, володіючи нестандартними та новітніми методами, умінням цікаво подати навчальний матеріал та спонукати учнів до пошуку потрібної інформації.
Показані в рамках семінару уроки довели, що педагоги володіють сучасними технологіями, тим самим формуючи в школярів бажання вчитися та отримувати якісні знання.




ФОТОГАЛЕРЕЯ БІНАРНОГО УРОКУ








Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...