суботу, 5 березня 2016 р.

4 березня у всіх навчальних закладах району відбулися святкові концерти, присвячені Міжнародному жіночому Дню 8 Березня. Не став виключенням і Балабинський НВК "Престиж". Цього дня у стінах школи відбувся чудовий концерт, який організували школярі. Програма свята була насиченою і тривала майже дві години. Виступали зі своїми номерами і молодші школярі, і старші учні. А також діти, які займаються в танцювальних (народні танці та спортивні) гуртках  і гуртку гри на бандурі.
Художні номери були різнопланові: діти співали пісні про маму, жінку; виконували народні та спортивні танці;  декламували поезії; ставили жартівливі номери тощо. Завітали на свято і гості: селищний голова з заступником, запорізький поет Клименко В.В., помічниця депутата Майстра В.М. Вони і привітали жінок, і подарували подарунки.
Але, звичайно, найкращим вітанням для жінок-вчителів був чудовий концерт вихованців гімназії, який підняв настрій, подарував море позитивних емоцій і забезпечив гарне почуття на всі святкові дні. Після концерту директор школи Вінніченко Жанна Вікторівна сказала лише два слова :"Я щаслива!"
Дякуємо учням, а також вчителям, які їх підготували за гарний концерт. Бо це справді величезна праця, яка заслуговує на похвалу і визнання.

Більше фото і відео можна переглянути  на сторінці Alma mater.
                                                                   
                                                 
              
                                   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...